Op zoek naar ruimte en mogelijkheden om ambities waar
te maken, komen meer en meer organisaties terecht in
de Binckhorst. Bedrijven, stichtingen en kunstenaars:
ze vinden er hun plek. In deze rubriek een selectie van
de nieuwkomers en nieuwtjes!
NIEUW(s)
IN DE Binckhorst
Met MaMa Kelly heeft de Binckhorst er een echte publiek-
strekker bij gekregen. Ook De Volkskrant is enthousiast
over het horecaconcept dat is gevestigd in het voormalige
Ketelhuis van de Caballero Fabriek.
Volkskrant-recensent Mac van Dinther ging afgelopen
voorjaar zelf (sfeer) proeven in de Binckhorsthaven en
kwam tot de conclusie dat MaMa Kelly “een van de betere
industriële restaurants’ is. De prijs-kwaliteit-verhouding
beloonde Van Dinther met een fraaie 8.
De mooie woorden in de krant onderstrepen nog maar
eens dat ondernemer Rein Rambaldo, bedenker van MaMa
Kelly, lekker bezig is in de Binckhorsthaven. Dat gebied
ontwikkelt zich inmiddels tot een heuse horeca-hotspot.
Eskar Braber, die zich bezighoudt met het dagelijkse reilen
en zeilen van Mama Kelly, is blij met alle positieve aan-
dacht. Hij adviseert mensen die nieuwsgierig zijn naar de
keuken van MaMa Kelly, vanwege de grote belangstelling,
echter tijdig te reserveren (ruim een week van te voren).
”Kip en kreeft in de Binckhorst, voorbij de slagbomen bij
de Caballero Fabriek: maar weinig mensen geloofden
erin. Inmiddels zijn we een half jaar bezig, met ruim
250 couverts per dag. Wij zijn er ongelooflijk trots op!”,
aldus Braber.
Saturnusstraat 100 | 2516 AH Den Haag |
070-2170546 |
Volkskrant roemt ‘industrieel restaurant’ MaMa Kelly
18