Page 7 181022_DSO_Binckhorst_Nieuwsbrief_v6t.pdf Full Version
							
                                Smaakmakers van de Binckhorst
De keuken van de Binckhorst is in korte tijijd zichtbaar (di)verser geworden. De snackplekken die van oudsher in het gebied te vinden zijijn, hebben de afgelopen jaren door de komst van restaurants, (koffiffiffie)barretjes en lunchrooms hun culinaire monopolie verloren. Bijijten doet het elkaar echter niet. Ook een kreefteter lust soms immers best een broodje warm vlees of kip-kerrie.
Dat steeds meer horecaondernemers het, nu al, ‘aandurven’ in de Binckhorst hun deuren te openen getuigt van lef en ondernemerszin. Het onderstreept tegelijijkertijijd dat het gebied in de lift zit. Die moet soms letterlijijk worden genomen om op onalledaagse locaties terecht te komen voor verse koffiffiffie, een feestelijijk diner óóf een portie slaap. In dit Binckhorst Magazine komen horecaondernemers ruimschoots aan bod. Sommigen zijijn nieuw in die branche, anderen teren op jarenlange ervaring in het vak. Allen zien ze kansen om smaak toe te voegen aan een gebied dat zijij, vanuit de keuken of vanachter de bar, van heel nabijij meemaken.
Afgezien van aandacht voor de horeca in de Binckhorst, heeft dit magazine uiteraard ook oog voor de andere ontwikkelingen in het gebied. Daarover valt genoeg te zeggen. Het werk aan de woon-werkwijijk die de Binckhorst moet worden, is immers nog in volle gang. En dus lees je in deze uitgave onder meer over andere smaakmakers in het gebied, de aanleg van de Rotterdamsebaan en de voortgang van transformatie- en bouwprojecten. Daarbijij wordt helder waarom de Binckhorst niet alleen meer smaak maar ook meer kleur heeft gekregen en krijijgt. Anno 2018 is de Binckhorst nog volop in beweging, maar is op steeds meer plekken, onder- en bovengronds, te zien en te proeven wat de Binckhorst in zijijn mars heeft.
5